Bjørn B | Friday 17 May 2019 18:11 | Cykler Herrecykel

Centurion Basic sort 26,5Centurion Basic stjålet i Næstved!!!! Min cykel er stjålet fra en cykelkælder på Præstøvej i Næstved d. 13 maj. Cyklen er ret høj og ikke mulig at erhverve på ny i denne størrelse. Derfor vil jeg utroligt gerne ha den igen og giver gerne en dusør for den- Så gi lyd hvis du bor i Næstved eller omegn og har set en pænt høj sort Centurion Basic i meget god stand som ligner den på billede 1. Den er som min en 2009 model og kendes bl.a på de sorte hjul hvor teksten "Centurion / Satellite" er påtrykt samt et sort stel med koksgrå og røde nuancer. Billede 1 er altså HELT IDENTISK med min, dog er min meget højere, med andre lygter samt sort håndbemse. Mest vigtige kendetegn er vel et lille klistermærke mærket 26,5" siddende lige under saddelstangen, denne størrelse er meget sjælden og derfor et sikkert kendetegn!! Stelnummeret hedder iøvrigt "WAK34382D".

Hvis dig der har stjålet cyklen evt ser den her annonce, så giv mig et hint om hvordan jeg kan købe den igen!

Dusør 12.345,-


Registreringsnummer
Registreringsnummer er anonymt

Lokation
Adresse Præstøvej
Zipcode 4700
By Næstved
Hvornår Monday 13 May 2019 00:00
Centurion Basic stjålet i Næstved!!!! Min højtskattede cykel er netop stjålet fra en cykelkælder på Præstøvej i Næstved. Cyklen er ret høj og ikke mulig at erhverve på ny i denne størrelse. Derfor vil jeg utroligt gerne ha den igen og giver gerne en dusør for den- Så gi lyd hvis du bor i Næstved eller omegn og har set en pænt høj sort Centurion Basic i meget god stand, som stort set ligner den på billedet, og hvor det store Centurion logo på stellet står med koksgrå farve,.

Cyklen kan derudover kendes på den lille røde refleks ved baghjulet som også ses på billedet, en på siderne lettere skrammet saddel mærket "Centurion" og fremfor alt et lille klistermærke mærket "26,5" (som sidder bagudvendt på stellet lige under saddelstangen - denne stelstørrelse er sjælden og derfor et ret sikkert kendetegn) Stelnummeret hedder "WAK34382D".

Hvis dig der har stjålet cyklen evt ser den her annonce, så giv mig et hint om hvordan jeg kan købe den igen!


Intet kort til rådighed.Totale visninger og brugere
Visninger 1456
Brugere 1402

Visninger den sidste måned
Hvis du følger genstanden vil du modtage en besked når der er nogen der kommentere.

Følgere 0

Kommentarer
Der er ingen kommentarer.
Log ind for at kommentere